DANSUL MIRILOR

Dansul mirilor Brasov

Daca în ziua nunții tale nu știi să dansezi nu este nici o problemă. Acesta zi este probabil una dintre cele mai frumoase din viață și nu merită să-ți faci griji. Calci pe muzică pași simpli pe care-i stăpânești și totul va fi bine. Totuși, dacă dorești să le faci o surpriză invitaților, atunci vă invit la un mic curs intensiv de dans. Din experiență am observat că tinerii care urmează un astfel de curs chiar înaintea marelui eveniment au un moral mai ridicat, sunt mai încrezători și nu mai sunt stresați din cauza pregătirilor. Cursul de dans este unul extrem de relaxant, ne creează o stare de bună dispoziție chiar dacă buna dispoziție nu exista la începutul cursului.

Pentru dansul mirilor avem nevoie de un minim 3 ședinte. Necesarul numărului de ședinte creste în funcție de talentul dansatorilor, complexitatea dansului și dacă se doreste să se învete și alte dansuri.

Ședințe private de dans: 100 lei / ședință / 70 minunte / cuplu

Singura școală de dans din Brașov care oferă garanția calității: daca la finalul primei sedințe nu sunteți mulțumiți, sedința este gratis!!!

Pachet de 3 sedinte:  / 70  minunte ședinta / pe cuplu, cursuri particulare, ce includ dansul mirilor învățat la perfecție (tipul de dans și melodia aleasă de voi, ofer consultanță).  Acest pachet este recomandat celor care nu au suficient timp și doresc doar un dans simplu si de efect.                                                                                                                                      -Pretul pachetului —-280 lei

Pachet de 5 ședinte:  / 70  minunte ședinta / pe cuplu, cursuri particulare, ce includ dansul mirilor învățat la perfecție (tipul de dans și melodia aleasă de voi, ofer consultanță). Pachet recomandat celor care sunt interesati doar de dansul mirilor.                    -Pretul pachetului —-400 lei

Pachet de 7 ședințe:  / 70  minunte ședinta / pe cuplu, cursuri particulare, pachet ce cuprinde: dansul mirilor învățat la perfecție (tipul de dans și melodia aleasă de voi, ofer consultanță) și alte dansuri la alegere (vals, tango, hora, sârba, etc). Acest pachet îl recomand deoarece include cam tot ceea ce este necesar din punct de vedere dans pentru nunta..                                              -Pretul pachetului—- 550 lei.

În cazul în care se solicită ședințe suplimentare, prețul acestora va fi redus ca cel din pachet.

Pachet gold: acest pachet se adresează celor care au deja un minim de experiență în dans sau celor care au timp și multă multă răbdare. Coregrafia pentru dansul mirilor din acest pachet este compusă din combinații ori bucati mici de dans pe care mirii le aleg după coregrafii realizate de campioni mondiali cu coregrafii de top 10 Europa sau coregrafii complexe dedicate cu un anume grad de dificultate compuse de profesorul coregraf Leonard Cimpoesu.  Numarul ședințelor de dans necesare la acest tip de pachet este stabilit de comun acord după primele 3 sedinte. Recomand ca la alegerea acestui pachet să se facă programari din timp, cu cel putin 2 luni înainte de ziua nunții.                                               Prețul pachetului începe de la 300 euro plătiți în avans(necesită mult timp de pregătire inițială), la care se adaugă câte 100 lei la fiecare ședință. Ședințele la acest tip de pachet sunt de 60 minute. 

Un altfel de dans al mirilor  –  dansul mirilor mai poate fi și impreuna cu nașii, cu părintii, cu cavalerii si domnișoarele de onoare si multe alte combinatii. Dansul sincron cu mai multe perechi de dansatori prezintă avantaje si dezavantaje.                 Avantaje:                                                                                                                                                                 —–principalul avantaj este ca dansul arata superb; fiind mai mulți emoțiile din timpul dansului sunt mai mici; este un curs extrem de distractiv și relaxant.                                                Dezavantaje:                                                                                                                                                           —– programul fiecaruia este diferit iar programările sunt foarte greu de realizat; dacă te încurci se vede 🙂                          Prețul la acest tip de dans este asemanator cu cel de la categoria ”dansuri de grup”

Dansul mirilor brasov

Numarul de ședințe recomandat pentru a învăța dansul mirilor este de minim 3, acestea putând fi mărite în funcție de gradul de dificultate și mărimea dansului.

La repetiții, vestimentația trebuie să fie una lejeră, care să ne permită să ne mișcăm cu ușurință. La încălțăminte recomand ceva asemănătoar cu ceea ce vom purta la eveniment (pantofi) iar la ultimele 2 ședințe chiar încalțămintea din ziua nuntii (ne obisnuim să dansăm cu noua încălțăminte)

Cursurile au loc într-o sală modernă de 80 mp, construită special pentru dans cu parchet și oglinzi.dansul mirilor

Ultima ședință de dans se recomandă să se facă în sala nunții pentru a ne obișnui cu locația. (în Brașov)

Cursurile sunt private—- doar voi împreună cu profesorul coregraf Leonard Cimpoeșu

Vă filmez pentru a avea după ce repeta acasă

Ofer consultanță gratuită și fără nici un angajament

AVANTAJOS, RAPID ȘI BINE!!!!

Pentru orice întrebări, neclarități sau doar comentarii referitoare la acest site nu ezitați să mă contactați!!!

Recomandări privind organizarea pentru dansul mirilor, 

  1. Pentru început ne facem o viziune despre cum vrem să fie momentul  deschiderii marelui eveniment. Prima impresie contează de aceea momentul „primul dans al mirilor” trebuie să transmită o stare de bună dispoziție invitaților, să sară de pe scaune și să se alăture  vouă la dans, să le transmiteți căt de mare este dragostea voastră și bucuria că sunteți unul cu celălalt.
  2. Alegerea profesorul de dans în funcție de ceea ce doriți să faceți. Reușita  la primul dans al mirilor  depinde în procent de 75% de persoana care vă coordonează. Calitățile pe care trebuie să le aibă un profesor de dans le găsiți pe pagina „contact” ale acestui site.  Dacă după prima ședință nu sunteți mulțumiți căutați urgent un alt instructor. Sala de dans trebuie să fie aerisită, fără praf, cu o podea corespunzătoare si obligatoriu cu oglinzi pentru a vă autocorecta mișcările.
  3. 3.Dansuri Brasov Planificare ședințelor de dans  în funcție de: timpul liber disponibil, dificultatea și mărimea dansului. Necesită timp suplimentar dacă dorim să danseze cu noi și alcineva (nașii, părinții, cavalerii și donișoarele de onoare sau dansatori profesioniști). Este indicat ca programările să se facă cât mai repede posibil deoarece riscăm să nu găsim liber atunci când dorim.

4. Ne gândim la un gen de dans… aici mă refer la ceva care să ne reprezinte și să fie în ton cu felul nostru de a fi. Melodia aleasă trebuie să aibă un ritm clar, să fie cunoscută publicului, și să placă  mult ambilor miri.

5. Coregrafia trebuie croită, asemenea unui costum, pe tipul și personalitatea ficăruia.  Nu suntem dansatori profesionisti, dansăm de placere,  iar dansurile  trebuiesc adaptate în funcție de temperamentul fiecăruia, a condiției fizice și a experienței ca dansator. Ca dansul să fie superb, să arate foate bine, să antreneze și să placă publicului nu este obligatoriu să facem un dans greoi, complicat. Pași simpli călcați pe muzică cu o atitudine pozitivă, au de multe ori un rezultat mult mai bun decât un dans complicat cu mișcări care nu ne avantajează.

6. Dansul mirilor se învață cel mai rapid urmând cursuri private,  când profesorul se ocupă doar de voi.

7. Este recomandat (când timpul ne presează chiar obligatoriu) ca între repetiții să se exerseze și acasă.

8. La finalul fiecărei ședințe de dans trebuie să vă filmați coregrafia pentru a vă putea urmări evoluția și să aveți după ce repeata.

9. Vestimentația: din punct de vedere dans nu este recomandată o rochie cu trenă lungă la spate deoarece va fi dificil să dansezi nu doar primul dans ci tot evenimentul. Ea este superbă la ședințe foto și în momente în care nu se cere mobilitate prea mare.  Dacă totuși ne dorim mult acest gen de rochie să ne consultăm cu croitorul pentru a o ridica cu un inel la deget ori cum am văzut la alte mirese cu mici năsturei ridicată deasupra solului. Rochia de mireasă cu crinolină nu ne încurcă la dansul mirilor.. poate doar ne simțim puțin diferit. Acele cercuri sunt flexibile și putem dansa fără probleme. Pentru a ne obișnui și cu acesta pe parcursul ultimelor repetiții putem lua crinolina de probă. O altă  problemă întâlnită  la rochia de mireasă  este corsetul prea străns sau acele bretele căzute peste brațe. In astfel de cazuri nu putem ridica bratele la mai mult de 90 grade ori in majoritatea situațiilor la dans avem nevoie de acest lucru. Dansul cu brațele ridicate arată superb.  La costumul mirelui nu am întâlnit probleme majore.. doar la fel daca sacoul este prea strâns pe corp ridicarea brațelor deasupra capului va fi dificilă. Rezolvarea este cât se poate de simplă … ne descheiem la nasturi 🙂 .

Mai multe informații utile puteți găsi pe blog în cadrul articolului „Sfaturi pentru cei care doresc să urmeze un curs de dans”  și pe pagina „întrebări frecvente”

Cu prietenie!!

Profesor coregraf

Leonard Cimpoesu

Atestat Profesor Coregraf de Asociatia Coregrafilor din România

0744.858.756

DANSUL MIRILOR 2018

Dansul mirilor brasov

dansul mirilor

curs dansuri brasov, curs dans brasov, lectii dans brasov, dansul mirilor brasov, valsul mirilor brasov, scoala de dans brasov, instructor de dans brasov, coregraf brasov, profesor dans brasov, dans brasov, cursuri dansul mirilor, coregrafie dansul mirilor, dansuri populare dans pentru miri brasov

Dansuri Brasov, Dansuri Codlea, Dansuri  Bran, Dansuri Rasnov, Dansuri Feldioara, Dansuri Fagaras, Dansuri Ghimbav, Dansuri Sacele, Dansuri Predeal, Dansuri Azuga, Dansuri Sfantu Gheorghe, Dansuri Prejmer, Dansuri Lunca Calnicului, Dansuri Sanpetru, Dansuri Zarnesti, Dansuri Cristian, Dansuri Busteni, Dansuri Sinaia  Dansul mirilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *