CONTACT

   
CIMPOESU LEONARD           
     TEL:               0744.858756         
     E-mail : cimpoesu_leonard@yahoo.com
 
Pentru programări vă rog sunați sau trimiteți un e-mail cu mențiunea intervalului orar al zilei în care sunteți disponibili. Dacă momentan nu sunt disponibil pentru a vă răspunde, vă rog lăsați-mi un mesaj și vă contactez eu în cel mai scurt timp posibil.
Dacă aveți întrebări sau doar comentarii referitoare la acest site nu ezitați să mă contactați.
Atestat „Profesor Coregraf” de către Asociația Coregrafilor din România (președinte Marin Barbu – nea Mărin). Dansator din anul 1994 având având ca mentor și antrenor cel mai mare coregraf pe care l-a avut Brașovul dintotdeauna și unul dintre cei mai mari din țară… regretatul maestru coregraf Ioan Corneliu Vasiliu.
Experiență de peste 20 ani  grație celor peste 400 coregrafii pentru primul dans al mirilor, numeroase cursuri particulare, coregrafii de grup, turnee de dans la diferite festivale naționale și internaționale de dansuri populare românești, 10 ani dans sportiv.
 Ce trebuie să avem în vedere atunci când ne alegem un profesor de dans
– experiența: de când predă și de când dansează, dacă este recomandat, dacă are certificări în domeniul dansului, să știe cum să comunice cu fiecare și să creeze legături, să fie pe înțelesul tuturor, să vă simțiți confortabil în prezența lui, să vă facă plăcere să comunicați și să vă petreceți timpul împreună.
– popularitate: un profesor de dans trebuie văzut ca un prieten foarte bun. Nu trebuie să ne simțim stingheri și intimidați de prezența lui. El știe dupa scut timp ce trebuie să facă cu fiecare astfel încât atmosfera să fie una calmă, veselă și destinsă. Pentru ca munca și calitatea dansului să fie la un standard mai ridicat trebuie să comunicăm direct fără reserve.
– dedicarea: cu un instructor de dans dedicat nici nu observi cum trece timpul, nu te plictisești niciodată, observi cum profesorul încearcă să acumulezi cât mai multe cunoștințe într-un timp cât mai scurt, într-un mod plăcut și relaxant.
-seriozitatea: să nu întârzie la cursuri, să respecte ceea ce a promis, să fie responsabil, trebuie să fie un exemplu de conduită, să ducă la final ceea ce a început sau a avut angajamentul că va face.
– respectuos: să nu facă nici o diferență de vârstă, sex, poziție socială. Toată lumea trebuie să fie importantă și respectată, indiferent dacă ești pe primul sau ultimul rând.
– sinceritate: să spună lucrurilor așa cum sunt în realitate, să nu creeze speranțe false.
Open chat
Salutare!
Powered by