DANSUL MIRILOR

CURSURI DE DANS PENTRU MIRI 

Dacă în ziua nunții tale nu știi să dansezi nu este nici o problemă. Această zi este poate una dintre cele mai frumoase din viață și nu este cazul să te îngrijorezi. Trebuie doar să faci pași simpli pe ritmul muzicii și totul va fi bine.

Totuși, dacă doriți să le oferiți invitaților dvs. o surpriză plăcută, vă invit la un mic curs intensive de dans. Din experiența, am observat că tinerii care participă la un astfel de curs au o moral mai bun, sunt mai încrezători în ei înșiși și nu mai simt stresul pregătirilor de nuntă.  Cursul de dans este foarte relaxant și creează o stare de bună dispoziție.

 În general o coregrafie pentru dansul mirilor necesită un minim de trei ședințe de dans. 

Numărul ședințelor de dans crește în funcție de experiența dansatorilor, de complexitatea dansului sau dacă dorim să învățăm și alte tipuri de dans pentru nuntă.

                                                                  OFERTĂ SPECIALĂ 2020

O ȘEDINȚĂ DE DANS

1 ședință de 60 minute / cuplu
LEI 100
 • Ședințe private de dans, doar voi cu profesorul coregraf
 • Dansuri la alegere (dansuri populare, dansuri sportive si altele)
 • În sala de dans situată în Brașov (sau în locuința proprie cu un cost suplimentar)

PACHET CU 3 ȘEDINȚE

60 MINUTE ȘEDINȚA / 3 ȘEDINȚE / CUPLU
LEI 270
 • Ședințe private de dans, doar voi cu profesorul coregraf
 • Alegeți melodia și tipul de dans cu recomandări
 • Acest pachet este recomandat celor care nu au mult timp și își doresc doar un dans simplu și de efect

PACHET CU 5 ȘEDINȚE

60 MINUTE ȘEDINȚA / 5 ȘEDINȚE / CUPLU
LEI 425
 • Ședințe private de dans, doar voi cu profesorul coregraf
 • Alegeți melodia și tipul de dans cu recomandări
 • Acest pachet este recomandat celor care sunt interesați doar de dansul mirilor

PACHET CU 7 ȘEDINȚE

60 MINUTE ȘEDINȚA / 5 ȘEDINȚE / CUPLU
LEI 560
 • Ședințe private de dans, doar voi cu profesorul coregraf
 • Alegeți melodia și tipul de dans cu recomandări
 • Veți învăța alte tipuri de dans - vals, tango, disco, dansuri populare sau altele la alegere
 • Recomand acest pachet, deoarece din punct de vedere dans, conține tot ce aveți nevoie pentru nuntă.
Popular

PACHET GOLD

---
300 *
 • Ședințe private de dans, doar voi cu profesorul coregraf
 • Alegeți melodia și tipul de dans cu recomandări
 • Acest pachet se adresează celor care au deja experiență de dans sau celor care au timp și multă răbdare.
 • Coregrafia pentru dansul mirilor din acest pachet constă în combinații sau mici părți de coregrafii pe care mirii le pot alege după dorință, coregrafii create de campionii mondiali Top 10 din Europa, precum și coregrafii dedicate cu un grad mai mare de dificultate create de către profesorul coregraf Leonard Cimpoeșu.

Alte genuri de dans: – Dansul mirilor poate fi dansat și cu alte persoane (nașii de nuntă, părinții, cavalerii și domnișoarele de onoare s.a.) în tot felul de combinatii distractive.

Prețul pentru acest tip de dans este similar cu prețul din categoria „dansuri de grup”.

 

Câteva sfaturi legate de modul de organizare al cursului de dans:

Pentru repetițiile de dans, avem nevoie de haine confortabile care să ne permită să ne mișcăm liber.

 În ceea ce privește încălțămintea, le recomand cuplului să poarte ceva similar cu pantofii pe care îi vor avea la eveniment (dar la început nu aceștia). La ultimele doua ședințe de dans este recomandat să purtăm pantofi de eveniment, astfel încât să ne putem obișnui cu pantofii noi.

Cursurile de dans se desfășoară într-o sală modernă, special creatș pentru dans cu parchet și oglinzi

Recomand ca ultima ședinta de dans să aibă loc în sala nunții, astfel încât să ne putem obișnui cu locul. (în Brașov)

Cursurile de dans sunt private, doar tu împreună cu profesorul.

Te voi filma – cu acest material puteți exersa și acasă.

Ofer sfaturi gratuite fără nici un angajament.

 

AVANTAJOS RAPID și BINE!!

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre acest site, nu ezitați să mă contactați.

 

Pași pentru proiectul „Dansul mirilor

 

 1. Mai întâi trebuie să ne facem o idee despre momentul deschiderii marelui eveniment, cum ne dorim să fie acest moment. Prima impresie contează, deci momentul „primului dans al mirilor” trebuie să creeze o stare de bună dispoziție pentru oaspeți.

 1. În funcție de ceea ce vrem să facem, trebuie să alegem profesorul de dans potrivit.

 1. Planificarea cursurilor de dans pentru miri se face în funcție de timpul liber disponibil, dificultatea și lungimea dansului. Dacă dorim să participle și altcineva la dansul nostru (nașii, părinții, cavalerii și domnișoarele de onoare, dansatori profesioniști) este necesar un timp suplimentar. Programările ar trebui să fie făcute cât mai curând posibil deoarece  este posibil ca la școlile de dans să nu mai fie locuri libere.

 2. Ne gândim la un tip de dans, ceva ce ne reprezintă și ni se potrivește. Melodia selectată trebuie să aibă un ritm clar, să fie cunoscută publicului și nu în ultimul rând să ne placă nouă foarte mult.

 3. Coregrafia trebuie adaptată ca un costum, în funcție de tipul și personalitatea persoanei. Nu suntem dansatori profesioniști, dansăm de plăcere, de aceea dansurile trebuie ajustate în funcție de temperament, condiție fizică și experiența de dans a fiecărei persoane. Pentru un dans de succes, captivant și plăcut publicului, nu este necesar să aibă figuri complicate. Pașii simpli făcuți către muzică, cu o atitudine pozitivă, duc adesea la un rezultat mult mai bun decât un dans greu cu mișcări care nu ne favorizează.

 4. Cel mai rapid mod de a învăța sunt cursurile de dans private, doar voi cu profesorul. La cursurile de dans pentru miri în grupuri, profesorii nu au suficient timp să corecteze fiecare pereche.

 5. Între orele de dans, este recomandat să exersezi și acasă. Dacă timpul este scurt, este chiar obligatoriu.

 6. La sfârșitul fiecărei ședințe de dans, trebuie să-ți filmezi coregrafia pentru a-ți observa evoluția și pentru a avea material de exercițiu.

 7. Îmbrăcăminte: în ceea ce privește dansul, nu este recomandată o rochie lungă cu trenă. Aceasta arată superb la ședințele foto și în momentele în care nu este necesară prea multă mobilitate. Dacă totuși ne dorim o astfel de rochie, ar trebui să consultăm croitorul. Trena poate fi ridicată cu un inel pe deget sau prinsă cu un nasture de rochie. Rochia de mireasă cu crinolină nu deranjează în timpul dansului dar este posibil să ne simțim diferit. Cercurile sunt flexibile și putem dansa fără probleme. Pentru a ne obișnui cu aceasta, ar putea sa o folosim în timpul ultimelor repetiții. O altă problemă comună cu rochiile de mireasă este un corset prea strâns, caz în care brațele nu pot fi ridicate foarte sus. Nu am întâmpinat nicio problemă deosebită cu costumul mirelui. Probabil sacoul dacă este prea străns pe corp, va fi dificil să ridicați brațele deasupra capului. Soluția este foarte simplă: ne descheiem nasturii.

Mai multe informații utile pot fi găsite pe blog, în articolul „Sfaturi pentru cei care doresc să participe la un curs de dans” și pe pagina „Întrebări frecvente”. 

 

Cu prietenie!

 

Profesor-coregraf

 

Leonard Cimpoeșu

 

Profesor-coregraf atestat de Asociația Coregrafilor din România

Cuvinte cheie cum ar fi cele de mai jos ne ajută sa gasim mult mai ușor serviciul dorit pe internet.

curs dansuri brasov, curs dans brasov, lectii dans brasov, dansul mirilor brasov, valsul mirilor brasov, scoala de dans brasov, profesor de dans, instructor de dans brasov, coregraf brasov, profesor dans brasov, dans brasov, cursuri dansul mirilor, coregrafie dansul mirilor, dansuri populare, cursuri dans miri Brasov, coregraf miri Brasov, instructor dans miri Brasov, Dansuri Brasov, Dansuri Codlea, Dansuri  Bran, Dansuri Rasnov, Dansuri Feldioara, Dansuri Fagaras, Dansuri Ghimbav, Dansuri Sacele, Dansuri Predeal, Dansuri Azuga, Dansuri Sfantu Gheorghe, Dansuri Prejmer, Dansuri Lunca Calnicului, Dansuri Sanpetru, Dansuri Zarnesti, Dansuri Cristian, Dansuri Busteni, Dansuri Sinaia

Open chat
Salutare!
Powered by