Nu știu deloc să dansez, …. credeți că se poate face ceva?
Categoric DA!! Persoane care nu au dansat niciodată, acum la petreceri stau foarte puțin la masă și mai mult pe ringul de dans. Întotdeauna suntem extrem de critici cu noi înșine. Trebuie să abordăm această problemă cu mai multă încredere de sine. Întotdeauna dansatorii au fost mai talentati decât au știut ei.
Suntem extrem de emotivi, este posibil ca din cauza emoțiilor să greșim dansul?
Dansul nu îl veți greși deoarece toate coregrafiile au o anumită logică și vom repeta de multe ori până cănd intervine un mic automatism. Chiar și așa în cazul în care din motive mai mult sau mai puțin independente de noi ne oprim în timpul dansului, avem planul de rezervă astfel încât, în afară de noi, nu va ști nimeni că dansul a fost modificat.
Ce echipament am nevoie?
Cu ce ne simțim bine, recomand o ținută lejeră care să ne permită orice fel de mișcări. În ceea ce privește încălțămintea cam același lucru doar că recomand pentru miri ceva asemănător evenimentului (pantofi – dar nu pantofii de eveniment ). După ce înveți coregrafia pentru primul dans, vino și cu pantofii cu care vei dansa la nuntă. Indiferent ce tip de încălțăminte vă alegeți, din motive de igienă vă rog să veniți cu încălțămintea în plasă (ne schimbăm la sală)
Cu ce instructor de dans facem?
Dansuri particulare, doar voi împreună cu profesorul coregraf Cimpoesu Leonard sau cu un coleg al acestuia. Coregrafii personalizate concepute diferit pentru fiecare.

De câte sedințe avem nevoie pentru dansul mirilor?
În funcție de mărimea și gradul de dificultate al dansului ales avem nevoie între 3 și 10 ședințe de pregătire.
Cu cât timp înainte trebuie să începem cursul de dans pentru miri?
In general între 3 si 4 săptămâni. Pentru cei care doresc sa aprofundeze și alte tipuri de dansuri, timpul necesar se va mări în funcție de ceea ce dorim sa facem.
Locuiesc în străinătate, am nuntă în România si ajung cu țară cu doar 3 zile înaintea nunții.. mai am timp?
Nu este o problemă și am mai avut astfel de cazuri. Stabilim de comun acord programari de urgență.
Avem la servici un program extrem de neregulat, nu reușim să ne programăm mai nimic.. se poate face ceva?
Programul de lucru este: de luni pana vineri între orele 06.00 —- 24.00. Se pot face programări la ore mai târzii sau la primele ore ale diminetii, atunci când puteți fi siguri că ajungeti la repetiții.
Nu am reușit să ne alegem o melodie, ne ajutați?
Desigur!! Ofer consultație în acest sens și sigur vom văsi ceva pe gustul vostru și care să vă reprezinte.
Putem veni cu nașii la curs?
Dacă nașilor le permite timpul acest lucru chiar recomand. Dansul sincron cu nasii sau cu cavalerii și domnișoarele de onoare (si multe alte variante) arată superb.
Care este programul de dans?
Programul este unul extrem de fexibil. Trebuie doar să avem un comun acord privind timpul din agendă. De luni până vineri orele 06.00 – 24.00. În cazul în care mirii sunt în criză de timp se pot face și excepții. Atunci când timpul ne permite recomand 2 sau 3 ședințe săptămânal cu cel puțin 1 sau 2 zile între ședințe.
Cât costă?
Pentru aceasta vă rog să consultați pagina pret a acestui site
Cum mă înscriu?
Un simplu telefon sau un e-mail și vă fac o programare. In cazul în care mă contactați pe e-mail vă rog să-mi precizați și intervalul orar al zilei în care sunteți disponibili.
Unde se țin cursurile?
Într-o sală de dans modernă, situată în Brașov, concepută special pentru dans cu parchet și oglinzi.
Ce fel de dansuri învățăm?
Dansuri de petrecere pe care românul le joacă la diferite evenimente (Hora, Sârbă, Brașoveancă, Sârba în 2, Hora în 2, Sârba studenților, Alunelu, Hodoroaga, Învârtită, Brâu de Făgăraș, Brâu de Bran, Breaza, Ciobănaș, Vals, Tango, Samba, Salsa, Elmeniaito, Sirtaki, Pamporea și orice alt dans preferat). La cerere compun coregrafii pe orice fel de dans și melodie.
Cât dureaza o ședintă de dans?
O ședința de dans durează în jur de 70 minute. După 50, 60 minute de dans puterea de concentrare scade și nu mai asimilăm foarte bine informația.