INTREBARI FRECVENTE

 

Nu știu deloc să dansez, 🙁  …. credeți că se poate face ceva?

Categoric DA!!  Persoane care nu au dansat niciodată, acum la petreceri stau foarte puțin la masă și mai mult pe ringul de dans. Întotdeauna suntem extrem de critici cu noi înșine. Trebuie să abordăm această problemă cu mult curaj și entuziasm.

Suntem extrem de emotivi, este posibil ca din cauza emoțiilor să greșim dansul?

Dansul nu-l greșiți deoarece toate coregrafiile au o anumită logică iar dansul va fi repetat de multe ori până cănd intervine un mic automatism. Chiar și așa în cazul în care din motive  mai mult sau mai puțin independente de noi ne oprim din dans, avem variante salvatoare astfel încât, în afară de noi, nu va ști nimeni că coregrafia a fost modificată.

Ce echipament am nevoie?

Cu ce ne simțim bine, recomand o ținută lejeră care să ne permită orice fel de mișcări. În ceea ce privește încălțămintea cam același lucru doar că recomand mai ales pentru miri ceva asemănător evenimentului (pantofi – dar nu  pantofii de eveniment ). După ce înveți coregrafia pentru primul dans, vino și cu pantofii cu care vei dansa la nuntă. Indiferent ce tip de încălțăminte vă alegeți, din motive de igienă vă rog să veniți cu încălțămintea în plasă (ne schimbăm la sală)

Cu ce instructor de dans facem?

Doar voi împreună cu profesorul coregraf Cimpoesu Leonard. Cursuri particulare de dans concepute diferit în funcție de fiecare.

De câte sedințe avem nevoie pentru dansul mirilor?

În funcție de mărimea și gradul de dificultate al dansului ales,  între  3 și 10 ședințe.

Cu cât timp înainte trebuie să începem cursul de dans pentru miri?

In general între 3 si 4 săptămâni.  Pentru cei care doresc sa aprofundeze și alte tipuri de dansuri, timpul necesar se va mări în funcție de ceea ce dorim sa facem.

Locuiesc în străinătate, am nuntă în România si ajung cu țară cu doar 3 zile înaintea nunții.. mai am timp?

Nu este o problemă și am mai avut astfel de cazuri. Trebuie să ne facem un program cu 2 ședinte de dans zilnice (dimineața și seara). În cazul în care nici acest lucru nu este posibil, veniți cât timp aveți la dispoziție și pregătim un dans. Rugămintea este să mă anunțați cât de repede posibil pentru programari.

Avem la servici un program extrem de neregulat, nu reușim să ne programăm mai nimic.. se poate face ceva?

Programul de lucru este: de luni pana vineri între orele 06.00 —- 24.00. Se pot face programări la ore mai târzii sau la primele ore ale diminetii, atunci când puteți fi siguri că ajungeti la repetiții.

Nu am reușit să ne alegem o melodie, ne ajutați?

Desigur!! Ofer consultație în acest sens și din vasta ofertă de melodii sigur găsim ceva pe gustul vostru și care să vă reprezinte.

Putem veni cu nașii la curs?

Dacă nașilor le permite timpul acest lucru chiar recomand. Am avut situații când mirii au dansat sincron cu nasii, cu cavalerii și domnișoarele de onoare… arată superb!!!

Care este programul de dans?

Programul este unul extrem de fexibil. Trebuie doar să avem un comun acord privind timpul din agendă. De luni până vineri orele 06.00 – 24.00. În cazul în care mirii sunt în criză de timp se pot face și excepții. Atunci când timpul ne permite recomand 2 sau 3 ședințe săptămânal cu cel puțin 1 sau 2 zile între ședințe.

Cât costă?

Pentru aceasta vă rog să consultați pagina pret a acestui site

Cum mă înscriu?

Un simplu telefon sau un e-mail și vă fac o programare. In cazul în care mă contactați pe e-mail vă rog să-mi precizați și intervalul orar al zilei în care sunteți disponibili.

Unde se țin cursurile?

Sala de dansÎntr-o sală de dans modernă de 80 m, situată în Brașov, concepută special pentru dans cu parchet și oglinzi .

 

 

 

Ce fel de dansuri învățăm?

Dansuri de petrecere pe care românul le joacă la diferite evenimente (hora, sârbă, brașoveancă, sârba în 2, hora în 2, sârba studenților, alunelu, hodoroaga, învârtită, brâu de Făgăraș, brâu de Bran, breaza, ciobănaș, vals, tango, samba, salsa, meniaito, sirtaki, pamporea și orice alt dans preferat). La cerere compun coregrafii pe orice fel de dans și melodie.

Cât dureaza o ședintă de dans?

O ședința de dans durează în jur de 70 minute. După 50, 60 minute de dans puterea de concentrare scade și nu mai asimilăm foarte bine informația.

Dacă între aceste întrebări frecvente nu se regăsește și întrebarea voastră, vă rog să mă contactați și vă răspund cu drag în cel mai surt timp posibil!!
Cu prietenie!!
Leonard Cimpoesu
0744.858.756

intrebari frecvente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

intrebari frecvente curs dansuri brasov, curs dans brasov, lectii dans brasov, dansul mirilor brasov, valsul mirilor brasov, scoala de dans brasov,  intrebari frecvente instructor de dans brasov, coregraf brasov, profesor dans brasov, dans brasov, cursuri dansul mirilor, coregrafie dansul mirilor, dansuri populare, intrebari frecvente

 

intrebari frecvente Dansuri Brasov, Dansuri Codlea, Dansuri  Bran, Dansuri Rasnov, Dansuri Feldioara, Dansuri Fagaras, Dansuri Ghimbav, Dansuri Sacele, Dansuri Predeal, intrebari frecvente Dansuri Azuga, intrebari frecvente Dansuri Sfantu Gheorghe, Dansuri Prejmer, Dansuri Lunca Calnicului, Dansuri Sanpetru, Dansuri Zarnesti, Dansuri Cristian, Dansuri Busteni, Dansuri Sinaia intrebari frecvente

intrebari frecvente

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *