Singura școală de dans din Brașov care oferă garanția calității: dacă la finalul primei ședințe nu sunteți mulțumiți, sedința este gratis!!!
Ședințe private de dans: 100 lei / ședință / 60 minunte / cuplu
Oferte speciale 2018!!!!

Pachet de 3 sedinte:  / 60  minunte ședinta / pe cuplu, cursuri particulare, ce include dansul mirilor învățat la perfecție (tipul de dans și melodia aleasă de voi, ofer consultanță). Acest pachet este recomandat celor care nu au suficient timp și doresc doar un dans simplu si de efect.    —–270 lei

Pachet de 5 ședinte:  / 70  minunte ședinta / pe cuplu, cursuri particulare, ce includ dansul mirilor învățat la perfecție (tipul de dans și melodia aleasă de voi, ofer consultanță). Pachet recomandat celor care sunt interesati doar de dansul mirilor.                    -Pretul pachetului —-425lei

Pachet de 7 ședințe:  / 70  minunte ședinta / pe cuplu, cursuri particulare, ce cuprind: dansul mirilor învățat la perfecție (tipul de dans și melodia aleasă de voi, ofer consultanță) și alte dansuri la alegere (vals, tango, hora, sârba, etc). —– 560 lei.

Pachet gold: acest pachet se adresează celor care au deja un minim de experiență în dans sau celor care au timp și multă multă răbdare. Coregrafia pentru dansul mirilor din acest pachet este compusă din combinații ori bucati mici de dans pe care mirii le aleg după coregrafii realizate de campioni mondiali cu coregrafii de top 10 Europa sau coregrafii complexe dedicate cu un anume grad de dificultate compuse de profesorul coregraf Leonard Cimpoesu.  Numarul ședințelor de dans necesare la acest tip de pachet este stabilit de comun acord după primele 3 sedinte. Recomand ca la alegerea acestui pachet să se facă programari din timp, cu cel putin 2 luni înainte de ziua nunții. Prețul pachetului este de 300 euro platiți în avans (necesită mult timp de pregatire inițială), la care se adauga câte 100 lei pentru fiecare sedință de dans. Sedința acestui pachet dureaza 60 minute. 

 

 

Dansuri de grup  – pretul pentru dansurile de grup începe de la 120 lei / ședință / pentru 2 perechi . Începând de la 3-a pereche, la fiecare pereche suplimentara se adaugă 40 lei.

Toate prețurile afișate mai sus  au caracter informativ, ele fiind ajustabile în funcție de serviciul prestat și buget

Leonard Cimpoesu

0744.858756

Open chat
Salutare!
Powered by